Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ ενημερώνει τα μέλη της, ότι την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα από 9.00π.μ έως 19.00, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των Νομαρχιακών Οργάνων και των Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 21.00. Υποψήφιοι μπορούν να είναι μόνο τα πιστοποιημένα από την Ε.Κ.Α.Π. μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ν.Ε ή στο τηλέφωνο 2810282835

Την  Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.30 θα διεξαχθεί η Νομαρχιακή Συνέλευση στη αίθουσα της Τοπικής Οργάνωσης Μασταμπά με θέματα:

Πολιτική Ενημέρωση
Απολογισμός, Προγραμματισμός Ν.Ε
Έγκριση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής                         

"Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης των περιφερειακών οργάνων είναι μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η διαφάνεια και η αυστηρή τήρηση των κανόνων αποτελεί προϋπόθεση για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συμμετοχής μελών και φίλων του Κινήματος, προκειμένου να ενισχυθεί το κύρος των περιφερειακών οργάνων, να ενδυναμωθεί το Κίνημά μας στις τοπικές κοινωνίες και να αποτελέσει και πάλι μια Ισχυρή Πολιτική Δύναμη που θα πρωταγωνιστείς στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματέας της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Λυράκη.