Λόγω των επιθέσεων αυτοκτονίας που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια από και προς τον προορισμό αυτόν έως και 6 Ιουλίου 2016 θα μπορούν είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να πραγματοποιήσουν αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση αλλαγής και τέλος εξυπηρέτησης.

Η ρύθμιση ισχύει για όλα τα εισιτήρια που εκδόθηκαν έως και τις 28 Ιουνίου 2016

Εξάλλου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη, 29 Ιουνίου μέχρι τις 20:00 τοπική, με αποτέλεσμα την ακύρωση των προγραμματισμένων πτήσεων της Aegean το διάστημα αυτό. Οι πτήσεις αυτές είναι: 
 
Για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία στο τμήμα κρατήσεων στα τηλέφωνα 801112000 ή 2106261000.

Ακυρώθηκε η βραδινή πτήση της Turkish Airlines

Δεν αναχώρησε στις 22.20 το βράδυ της Τρίτης η πτήση της Turkish Αirlines από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, λόγω των πολύνεκρων επιθέσεων αυτοκτονίας.

Παράλληλα, μετά την επίθεση αυτοκτονίας ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις όλων των εταιρειών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Τα αεροσκάφη μπορούσαν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο μέχρι τις 00.10 ώρα Ελλάδο, ενώ όλες οι απογειώσεις έχουν ήδη ματαιωθεί. Ορισμένες πτήσεις που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» άλλαξαν πορεία προς άλλα αεροδρόμια, γνωστοποίησε αξιωματούχος του αεροδρομίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook