Ανάμεσα στους 84 νεκρούς, θύματα του μακελάρη της Νίκαιας, δέκα ήταν παιδιά - Ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς, στους συγγενείς τους, αλλά και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου της Νίκαιας

Ο Γαλλοτυνήσιος Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας, όταν έπεσε με το 19 τόνων φορτηγό του επάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος, που παρακολουθούσε σόου πυροτεχνημάτων με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής των Γάλλων.

Η τρομοκρατική επίθεση άφησε πίσω της 84 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και 10 παιδιά, αλλά και πολλούς τραυματίες, εκ των οποίων περισσότερα από 50 είναι παιδιά. Το μικρότερο θύμα του 31χρονου μακελάρη είναι ένα αγοράκι 6 μηνών, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για άλλα δύο μωρά που χειρουργήθηκαν, αλλά δεν επέζησαν.

Πολλά από τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Νίκαιας έχουν χάσει τον ένα ή τους δύο γονείς τους και υπάρχουν περιπτώσεις που το προσωπικό του νοσοκομείου αναζητά ακόμα τους γονείς ή τους συγγενείς κάποιων από τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook