Διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της επιστροφής των φιλάθλων του ΟΦΗ από την Αθήνα στο Ηράκλειο είχαμε την Πέμπτη το απόγευμα μετά από ένα πρόβλημα που προέκυψε με το πλοίο «Πρέβελη» με το οποίο είχε προγραμματιστεί να επιστρέψουν από τον Πειραιά για το Ηράκλειο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. 
Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα εισιτήρια του πλοίου «Πρέβελης» της ANEK Lines που θα μετέφερε τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας την Παρασκευή στις 12 το βράδυ από τον Πειραιά στο Ηράκλειο αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια στο πλοίο. 
Η αρνητική αυτή εξέλιξη ανάγκασε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να ψάξουν άλλο τρόπο για να επιστρέψουν αυθημερόν στο Ηράκλειο και πριν από λίγο όπως έγινε γνωστό επιτεύχθει συμφωνία με τις «Μινωϊκές Γραμμές» έτσι ώστε η αναχώρηση του βραδινού δρομολογίου της εταιρίας από τον Πειραιά να καθυστερήσει κατά μία περίπου ώρα (η αρχική ώρα αναχώρησης ήταν στις 22.30) έτσι ώστε να μπορέσουν να επιβιβαστούν και σε αυτό οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. 
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο την κίνηση σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή των φιλάθλων στην εκδρομή της ομάδας αφού το Σάββατο στις 6 το πρωί θα βρίσκονται στο Ηράκλειο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook