Ανακοίνωση εξέδωσαν οι 35 εργαζόμενοι της εταιρείας Μαρινόπουλος στον Κουμπέ Ρεθύμνου, στην οποία τονίζουν ότι στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και κατά συνέπεια την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι 35 εργαζόμενοι της εταιρείας, που βρήκαν το πρωί της Παρασκευής την πόρτα του καταστήματος κλειστή από την Ένωση Ρεθύμνου στην οποία ανήκει το ακίνητο, προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και κατάφεραν να πετύχουν προσωρινά την άρση της αναγκαστικής αποβολής, μέχρι να εκδικαστεί η υπαγωγή της εταιρείας στον πτωχευτικό κώδικα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζόμενων:

Σαν 35 εργαζόμενοι οι οποίοι εργαζόμαστε 12 συναπτά έτη & άνω στην Εταιρία Μαρινόπουλος & ειδικότερα στο υποκατάστημα του Ρεθύμνου (Σταμαθιουδάκη 74) δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι τιμούμε τα χρόνια εργασίας & προσφοράς  μας στην Εταιρία & στηρίζουμε τις προσπάθειες εξυγίανσης της. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας με τον μέχρι τώρα Εργοδότη δεν έχουμε κανένα παράπονο & εργαζόμεθα σε ένα υγιές & ασφαλές οικονομικά περιβάλλον. Η εταιρία αλλά & εκ των έσω το κατάστημα ήταν δίπλα μας άνθρωπο κεντρικά όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια το καταναλωτικό κοινό του Ρεθύμνου αλλά  & την κοινωνία που μας στήριζε κατατάσσονται σαν τον Leader κατάστημα στον Νομό Ρεθύμνης. Αμοιβαία όμως & εμείς με τον τρόπο μας συνεισφέραμε στην τοπική κοινωνία με διάφορες δράσεις όπως βοηθώντας άπορες οικογένειες, στηρίζοντας στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα
η συνεισφέροντας σε περιβαλλοντικές δράσεις.

Στηρίζουμε τις έσχατες προσπάθειες εξυγίανσης  τις εταιρίας μας στο δικαίωμα να συγχωνευτεί με τον οποιοδήποτε Θεσμικό Επενδυτή & γενικότερα στο κατάστημα μας με την άρση αναστολής διαταγής δίνοντας μας αναπνοές να πορευτούμε δίπλα στην εταιρία μας όπου όλα αυτά να χρόνια μας μεταλαμπάδευσε δίνοντας μας τεχνογνωσία, εμπορικό πνεύμα & πρωτίστως οικονομική ασφάλεια.

Γνωρίζουμε την δεδομένη στιγμή έχουμε δίπλα μας σύσσωμο το προσωπικό της εταιρίας στο Ρέθυμνο, το εργατικό κέντρο Ρεθύμνης, το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Ρεθύμνης, την κοινωνία Ρεθύμνου & φυσικά της οικογένειες μας που βιώνουν καθημερινά την αγωνιά μας.

Το ανωτέρω έχει συνταχθεί καθαρά από τούς 35 εργαζόμενους με μοναδικό γνώμονα την διαφυλάξει τον θέσεων μας χωρίς να έχουμε δεχθεί πίεση & παρέμβαση από καμιά εργοδοσία. Δεν αποτελεί δεσμευτικό εάν κάποιος συνάδελφος θέλει ατομικά να αποχωρήσει από την εταιρία κοιτώντας το μέλλον του.

Εάν και εφόσον όμως συμβεί το οτιδήποτε μοιραίο για την εταιρία είμαστε εδώ σαν ομάδα να συζητήσουμε για οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό μας μέλλον.

Οι εργαζόμενοι
Αγγερέτας Ιωάννης
Αποκορωνιωτάκη Αθηνά
Αποστολάκη Μαρία
Βαβουδάκης Μανουήλ
Βάθη Χρυσή
Βογιατζάκη Ειρήνη
Βουτζουράκη Γλυκερία
Γαγάνη Σπυριδουλα
Γάσπαρης Γεώργιος
Γιαννακάκης Ανδρέας
Γιαννουλάκη Μαρία
Γυπαράκη Χρυσούλα
Ζαχαριουδάκη Αιμιλία
Ζεάκη Ελένη
Καδιανάκης Γεώργιος
Καριλάκη Ελευθερία
Καταντωνάκης Βασίλειος
Κρυοβρυσανάκης Κωνσταντίνος
Κυριακάκης Ανδρέας
Κυροπούλου Κωνσταντίνα
Μανωλεσάκη Μαρία
Μαρινάκη Ελένη
Μαρινέλη ειρήνη
Μουλαζιμάκη Ελευθερία
Νικολακάκη Ευαγγέλια
Ξερουδάκη Ελευθερία
Ρουσάκη Χρυσή
Σημαντήρη Αλεξάνδρα
Σταρά Ειρήνη
Σφακιανάκης Κωνσταντίνος
Τουρνάκη Μαρία
Τρούλη Ασπασία
Φακιδάρη Μαρία
Φωτάκης Χαράλαμπος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook