Ο Κισσαμικός έδωσε επίσημη μορφή στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από την ομάδα που έκανε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες.

Για μία ακόμα χρονιά “φύλακας-άγγελος” της εστίας θα παραμείνει ο Γιώργος Λαζαρίδης, που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης την περασμένη σεζόν (25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα). Η σταθερή αξία στο δεξί άκρο της άμυνας, Δημήτρης Τσερκέζος (20 συμμ.), η ήρεμη δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Αλέξης Σελινιωτάκης (25 συμμ.) και ο μαχητικός Θωμάς Βλάχος (13 συμμ.) είναι ακόμα οι ποδοσφαιριστές που είχαν πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League με τον Κισσαμικό και θα συνεχίσουν να φοράνε το “δελφίνι”.

Ο πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν και εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας Βασίλης Μάντζης (31 συμμ.-8 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο) θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό της Χανιώτικης ομάδας.

Παράλληλα η διοίκηση του Κισσαμικού κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας τον Σταύρο Σταθάκη (11 συμμ.), που ήρθε τον Ιανουάριο και αποτέλεσε εγγύηση στην άμυνα μέχρι και την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του στο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα, τον Νικηφόρο Τσοντάκη (14 συμμ.), που αν και δεν είναι η φυσική του θέση ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο αριστερό άκρο της άμυνας όποτε χρησιμοποιήθηκε, αλλά και τον Μούσα Ποκόνγκ, που σε 9 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 2 γκολ και στο τέλος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Τέλος, συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Ολυμπιακό ο Νώντας Παντελάκης (3 συμμ.), με την προοπτική να έχει περισσότερες συμμετοχές τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Αλέξη Σελινιωτάκη, Δημήτρη Τσερκέζο, Θωμά Βλάχο, Βασίλη Μάντζη, Νικηφόρο Τσοντάκη, Σταύρο Σταθάκη, Επαμεινώνδα Παντελάκη και Μούσα Ποκόνγκ.

*Οι συμμετοχές στην παρένθεση αφορούν το πρωτάθλημα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook