Μια απαράδεκτη κατάσταση καταγγέλλει αναγνώστης του Flashnews.gr στον Σταυρό Ακρωτηρίου. 

Σύμφωνα με τα όσα μας περιγράφει, η παραλία στον Σταυρό δεν έχει δημόσιο αποχωρητήριο για τους λουόμενους με αποτέλεσμα αυτοί να αναγκάζονται να κάτσουν σε κάποια ταβέρνα για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα κι αν κάποιος επιχειρηματίας διαθέσει από την καλή του τη διάθεση, ελεύθερα την τουαλέτα του μαγαζιού σε λουόμενο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχεται ο λουόμενος σε δύσκολη θέση και σαφώς δεν αποτελεί λύση ούτε για τον καταστηματάρχη ούτε για τους λουόμενους.

Μάλιστα, όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης, ο δήμος είχε πέρσι αποχωρητήρια για το κοινό, τα οποία για άγνωστο λόγο απομακρύνθηκαν, έτσι τώρα όποιος θέλει να πάει σε αποχωρητήριο πηγαίνει και κάθεται αναγκαστικά σε κάποια από τις ταβέρνες που βρίσκονται στην περιοχή.

Αυτό ωστόσο, που προκαλεί ερωτηματικά είναι η καταγγελία του αναγνώστη ότι άλλες τουαλέτες στην περιοχή τις οποίες καθάριζε στο παρελθόν ο τότε δήμος Ακρωτηρίου, τώρα τις εκμεταλλεύεται ιδιώτης που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή και είναι κλειδωμένες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν οι λουόμενοι.

Ο δήμος Χανίων πρέπει να απαντήσει αν οι τουαλέτες αυτές ανήκουν στον ίδιο ή έχουν περάσει στη χρήση του ιδιώτη και να εξηγήσει για ποιό λόγο τα δημόσια αποχωρητήρια που υπήρχαν εκεί μέχρι πέρσι, φέτος έχουν γίνει άφαντα. Εκτός κι αν έχουμε βαλθεί να μην αφήσουμε παραλία για παραλία που να μην υποβαθμίσουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook