Από τους κορυφαίους του Κισσαμικού στην πρώτη παρουσία της ομάδας στη Football League ήταν ο Αλέξης Σελινιωτάκης, που παράλληλα είναι εκ των αρχηγών του “δελφινιού”.

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν ο “Σέλι” μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, για τη δική του εξαιρετική παρουσία και για τους Χανιώτες ποδοσφαιριστές, που δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά την περσινή καλή σεζόν που έκανε η ομάδα, κάναμε τις διακοπές μας και ξεκουραστήκαμε και ξεκινάμε πλέον τη δουλειά. Νομίζω ότι με το προπονητικό τιμ θα δουλέψουμε πολύ καλά και πολύ δυνατά σε όλη την προετοιμασία, ώστε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε τις βάσεις από πέρσι και θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία ανάλογη καλή πορεία».

Για το γεγονός ότι όπως και ο Λαζαρίδης, εκτός από αρχηγός ήταν και από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας: «Θεωρώ ότι γενικά είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σαν ομάδα και όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Κι εγώ και ο Γιώργος νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά και βοηθήσαμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις. Μακάρι να είμαστε και οι δύο, αλλά και όλα τα παιδιά, σε καλή κατάσταση και υγιείς κι εγώ από την πλευρά μου να μπορώ να βοηθάω όσο μπορώ τον Κισσαμικό και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ώστε να πηγαίνει η ομάδα καλά».

Για το αν η περσινή εξαιρετική του σεζόν είναι μία “απάντηση” ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές: «Νομίζω ότι γενικά υπάρχουν Χανιώτες καλοί ποδοσφαιριστές. Στον Κισσαμικό έχουμε αρκετούς από αυτούς και θεωρώ ότι τα παιδιά πάνε και αυτά πολύ καλά. Στα Χανιά πλέον μετά από καιρό έχουμε παιδιά που μπορούν και βοηθάνε και το βλέπουμε και στην πράξη ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook