Καλή εικόνα είχε ο Πλατανιάς στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο το ΙΝΚΑ (3-0), πριν από την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παράσχος έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του εν όψει του πρώτου αγώνα για το νέο πρωτάθλημα και ξεκίνησε το ματς με τον Κοκκαλά κάτω από την εστία, τους Κουλιμπαλί, Μπανανά, Καρυπίδη, Αποστολόπουλο στα άκρα της άμυνας από δεξιά προς τ’ αριστερά, τους Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς στα αμυντικά χαφ, τον Μενδρινό σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, τους Τσουράκη και Μανούσο στα άκρα της επίθεσης και τον Γιακουμάκη στην κορυφή.

Μόλις στο 6’ από πάσα του Κουλιμπαλί ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 24’ από σέντρα ξανά του Κουλιμπαλί ο Στανισάβλιεβιτς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 63’ με κεφαλιά του Πριντέτα από κόρνερ του Ντεβέσα. Δοκάρι είχε ο Ντιλαβέρ στο 52’.

Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται και το ΙΝΚΑ εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46’ Σωτηρίου), Κουλιμπαλί (46’ Σκουλουδάκης, 70’ Παπανικολάου), Μπανανά (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Κάργας), Αποστολόπουλος (46’ Βάντερσον), Γκνιάτιτς (46’ Ντεβέσα), Στανισάβλιεβιτς (46’ Μουνάφο), Μενδρινός (46’ Ντίνας), Μανούσος (46’ Ηλιάδης), Τσουράκης (46’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου (46’ Καλοριζικάκης, 70’ Βλαχάκης), Ντεντάκης (70’ Ασκιτίδης), Γαλανίδης (46′ Σφακιωτάκης), Παληγεώργος (46′ Σάμπα), Κομπογεννητάκης (46′ Σταθινάκης), Ζντράβγκοβιτς (46′ Κυτράκης), Γιακουμάκης, Ταταράκης (46′ Περδικάκης), Γκουτσίδης (46′ Τσίτας), Τσικουδάκης (46′ Παπαθανασίου), Βεστάκης (46′ Δρακάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook