Ο Α.Ο. Χανιά συνεχίζει τον… αγώνα δρόμου για τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στις κινήσεις υπάρχει και ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και πέρσι στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σταματή, που ξεκίνησε πέρσι τη σεζόν στον ΑΟΧ, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στη Ζάκυνθο. Το άλλο γνωστό όνομα στην τελευταία ανακοίνωση της ομάδας είναι αυτό του Λίτα, αλλά όπως διευκρινίστηκε δεν πρόκειται για τον Λιρόι, που αποτέλεσε την “ηχηρή” μεταγραφή της περσινής σεζόν αλλά δεν έμεινε μέχρι τέλους στα Χανιά.

Παράλληλα στο ρόστερ εντάχθηκε και ο πρώην αμυντικός της Ζακύνθου Δημήτρης Βοσνακίδης (ημ. γέννησης 14/02/1994), που την περασμένη σεζόν είχε 13 συμμετοχές.

Ακόμα στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν και δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές, οι Μαξίμ Γκαστόν και Φράνκι Βαλιέντι.

Αναλυτικά το κομμάτι της ανακοίνωσης που αφορά τις κινήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «…άμεσος στόχος είναι η ενίσχυση με τουλάχιστον δέκα (10) έτοιμων παικτών που θα πλαισιώσουν το μέχρι στιγμής ρόστερ στο οποίο έχουν ενταχθεί και προπονούνται δυο Αργεντίνοι (Μαξίμ Γκαστόν και Φράνκι Βαλιέντι) και οι Ζέρης, Λίτσης, Γκεμίσης, Λύρας, Μπέλερης, Σταματής, Καλογέρης, Λατίφ, Λίτα και Βοσνακίδης»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook