Λίγο μετά τις 8 βγήκε από το Λιμεναρχείο Αίγινας - Οδηγείτα στα δικαστήρια του Πειραιά για να δώσει απαντήσεις για την τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς

Την πόρτα του Λιμεναρχείου Αίγινας προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια του Πειραιά πέρασε λίγο μετά τις 8 το πρωί ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.

Ο 77χρονος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς - ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 5 ετών - και τους 16 τραυματίες το μεσημέρι της Τρίτης στο στενό της Μονής.

Χωρίς να πει κάτι ο οδηγός του ταχυπλόου για τον οποίο μαρτυρίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας οδηγήθηκε από τους Λιμενικούς στο λιμάνι προκειμένου απο εκεί να κατευθυνθεί στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του στο Λιμεναρχείο και εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει χρειάστηκε να του χορηγηθεί κρεβάτι το οποίο οι Λιμενικοί έφεραν στις 2 τα ξημερώματα προκειμένου να αναπαυθεί ενώ τον επισκέφθηκε και γιατρός προκειμένου να τον εξετάσει διότι όπως είπε στους άνδρες του Λιμενικού δεν ένοιωθε καλά. Παράλληλα εσπευσμένα ήρθε στην Αίγινα την Τρίτη και η κόρη του, η οποία έμεινε μαζί του όλο το βράδυ.

Πηγή: protothema.gr