Ακόμα οκτώ καλαθοσφαιριστές του Ρέθυμνο Cretan Kings… συστήνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΚΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Μιχάλη Καμπερίδη, Γιάννη Παναρετάκη, Γκάρι Τάλτον, Εβάλντας Ζάμπας, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Ανδρέα Χριστοδούλου, Δημήτρη Τζαγκαράκη, Γρηγόρη Λαγουδάκη.

Μιχάλης Καμπερίδης: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερα να προσφέρω αυτά που ήθελα, καθώς ο τραυματισμός που είχα με κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα. Όμως, θεωρώ πως έχω δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα και νιώθω γερός και υγιής και βήμα-βήμα μέσω της προετοιμασίας και των φιλικών να ετοιμαστώ ακόμη περισσότερο. Θεωρώ πως είμαι σε καλό δρόμο για να φτάσω στο επίπεδο που βρισκόμουν και ακόμη ψηλότερα.

Αυτό που θέλω είναι να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα η ομάδα για να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Εύχομαι υγεία να έχουμε πάνω από όλα, είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει φέτος».

Γκάρι Τάλτον: «Είμαι νικητής και αυτό θέλω να μεταδώσω»

«Είναι η πρώτη φορά που περνάω τον Ατλαντικό για να παίξω στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι νικητής και αυτό θέλω να μεταδώσω και στην ομάδα. Στόχος μου είναι να κερδίζει πάντα η ομάδα και θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να την βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να την οδηγήσω σε νίκες. Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία καινούρια πρόκληση για εμένα, ένα νέο κεφάλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Εβάλντας Ζάμπας: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα μου ομάδα»

«Ήρθα την Τρίτη στο Ρέθυμνο και η πρώτη μου εντύπωση ήταν εξαιρετική. Με τους συμπαίκτες μου θα γνωριστώ σιγά-σιγά μέσα από την προπόνηση και την καθημερινή τριβή και ελπίζω να βρούμε την χημεία που πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα μου ομάδα αλλά και για το ότι θα συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Θέλω να χρησιμοποιήσω τις ικανότητες μου και να οδηγήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ομάδα προς την σωστή κατεύθυνση».

Τόαρλιν Φιτζπάτρικ: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα έπαιξα ως αντίπαλος απέναντι στη νέα μου ομάδα, η οποία έπαιζε το στυλ μπάσκετ που μου αρέσει και μου ταιριάζει, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Οι προσωπικοί μου στόχοι έχουν να κάνουν με τους ομαδικούς, διότι ότι στόχους έχει η ομάδα μου αυτούς θέλω να επιτύχω. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να μείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου αλλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Ανδρέας Χριστοδούλου: «Να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας»

«Προσωπικά θέλω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν και να βοηθήσω την ομάδα. Τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά και από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, τύχη γιατί θα την χρειαστούμε σίγουρα κάποια στιγμή και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Γιάννης Παναρετάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά»

«Θέλουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και σκληρά για να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κυρίως όμως, επειδή είναι τελείως καινούργια η ομάδα,  θέλουμε να καταφέρουμε να δέσουμε σαν ομάδα γιατί αυτό είναι το κυριότερο που θα κρίνει την πορεία μας μέσα στην χρονιά. Από τον εαυτό μου κυρίως θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, να γίνω καλύτερος, να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και στο τέλος της χρονιάς να έχω κάνει βήματα μπροστά».

Δημήτρης Τζαγκαράκης: «Πολύ καλή εμπειρία για μένα»

«Πιστεύω πως θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για μένα, θα μπορέσω να βελτιωθώ και αυτό θα με βοηθήσει τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Γρηγόρης Λαγουδάκης: «Πάντα ήθελα να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας»

«Πάντα ήθελα να γίνω κομμάτι της ανδρικής ομάδας του Ρέθυμνο Cretan Kings και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω έστω και την προετοιμασία μαζί τους μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Θέλω να βελτιωθώ και οι προπονήσεις θεωρώ πως θα με βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Εύχομαι να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook