Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων συγχαίρει τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων και τονίζει ότι θα είναι συνεργάτης, αρωγός και συμπαραστάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας. Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλάβατε και η θητεία σας να είναι γεμάτη επιτυχία και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της δράσης σας για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Χανίων σας διαβεβαιώνει ότι θα μας βρείτε συνεργάτες, αρωγούς και συμπαραστάτες σας.

Παρακαλούμε όπως έχουμε μια συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να σας εκθέσουμε από κοντά τα θέματα που μας απασχολούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ       ΔΕΔΟΤΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Συγχαρητήρια σε Μπαντά, Αρχοντάκη

Δύο μέλη του για την εισαγωγή τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα, την Ειρήνη Μπαντά και τον Νίκο Αρχοντάκη, συγχαίρει ο ΣΔΠΧ:

    Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Χανίων συγχαίρει τα δύο μέλη του, Μπαντά Ειρήνη και Αρχοντάκη Νικόλαο, για την εισαγωγή τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η σημερινή σας επιτυχία αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.
    Σας ευχόμαστε ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινάτε ως φοιτητές να είναι δημιουργικός και να στεφθεί με επιτυχία.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ       ΔΕΔΟΤΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ