Τους συντελεστές του τετραήμερου πολιτιστικού φεστιβάλ «Caravan Next» υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, τον σκηνοθέτη κ. Αντώνη Διαμαντή  και την υπεύθυνη επικοινωνίας του φεστιβάλ Anna – Marie Houe για τις πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο από την 1η έως και τις 4η  Σεπτεμβρίου, ενώ τόνισε εκ νέου τη σημασία που δίνει ο Δήμος Ηρακλείου στον πολιτισμό.

Το «Caravan Next. Feed the future: Art Moving Cities» είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, συνδιοργανωτές του οποίου στην Ελλάδα είναι το θέατρο ΟΜΜΑ και -σε τεχνολογικό επίπεδο -  το οπτικοακουστικό τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο τα δρώμενα τέχνης και πολιτισμού με τίτλο «Ρίζες» , με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και της Πολιτισμικής Κρήτης Η.Π.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.