Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει η άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανρουλιδάκη από τις Μοίρες. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρεθηκε κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2015.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα το έγκλημα και συνέλαβαν δύο Βουλγαρους 21 και 17 ετών. Όπως αποδείχτηκε οι δύο δράστες είχαν μπει στο σπίτι του Όθωνα Ανρουλιδάκη για να κλέψουν την ώρα απου εκείνος κοιμόταν. Ο 71χρονος άκουσε θόρυβο και προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Οι δύο Βούλγαροι τον ακινητοποίησαν, του πίεσαν το πρόσωπο με ένα μαξιλάρι και τον μαχαίρωσαν 57 φορές μέχρι που εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” τις επόμενες ημέρες στο εδώλιο θα καθίσει ο ένας εκ των δό κατηγορούμενων, ο 21χρονος, καθώς ο 17χρονοςσυγκατηγορούμενός του θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Οι δύο δράστες μετά τη σύλληψή τους παραδέχτηκαν πως βρέθηκαν στο σπίτι του 71χρονου ωστόσο για τη δολοφονία ο ένας τα έριχνε στον άλλον.

Συγκεκριμένα ο 17χρονος ομολόγησε ότι μπήκαν με τον φίλο του στο σπίτι, ισχυρίστηκε όμως ότι εκείνος κρατούσε το μαξιλάρι και ο φίλος του μαχαίρωνε τον 71χρονο. Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος μαχαίρωσε τον ηλικιωμένο ενώ ο ίδιος τον περίμενε έξω από το σπίτι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook