Να δουν τον φιλικό αγώνα με τον Κισσαμικό ως ματς πρωταθλήματος ζήτησε ο Αντώνης Δρακόπουλος από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά κατά την ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος, ενώ ο Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός και ο Παντελής Θεολόγου ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

Πολλές απαιτήσεις έχει ο Αντώνης Δρακόπουλος από τους ποδοσφαιριστές του, στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Κισσαμικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 18:00 στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, μίλησε αρκετά στους παίκτες του γι' αυτό το ματς και τους ζήτησε να το αντιμετωπίσουν σαν να είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος λόγω του προβλήματος στο πόδι, ο τραυματίας Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός, όπως και Παντελής Θεολόγου τελικά, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.