Ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, μαζί με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό την Κυριακή (02/10, 18:15) στα Περιβόλια.

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ξεκίνησε τη Δευτέρα. Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Κανονικά γυμνάστηκε ο Πριντέτα, ενώ ο Τσουράκης λόγω ενοχλήσεων προφυλάχθηκε.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την επόμενη… δοκιμασία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (2/10/16, 18:15) στα Περιβόλια.

Ο Πλατανιάς έπειτα από τα τρία πρώτα φετινά παιχνίδια παραμένει αήττητος έχοντας ήδη 7 βαθμούς, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Super League.

Επίσης η ομάδα μας δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο ματς που έχει δώσει εκτός έδρας, όταν πέρυσι στις αντίστοιχες αγωνιστικές είχε δεχτεί έξι. Ηττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική. Παράλληλα είχε μεσολαβήσει και η ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στα Περιβόλια.

Οσον αφορά την επίθεση φέτος έχει σημειώσει σε τρία παιχνίδια τέσσερα γκολ (1,3 μ.ο.), ενώ πέρυσι είχε πετύχει μόλις δύο (0,66 μ.ο.).

Στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση, όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε κανονικά και ο Πριντέτα, ενώ ο Τσουράκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάχτηκε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα).

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook