O Στόχος-πρόληψη είναι μια εταιρία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Το γραφείο της Κρήτης ιδρύθηκε πριν τρεις μήνες με σκοπό την ενημέρωση και έγκαιρη διάγνωση σε όλη την Κρήτη. Διοργανώνουμε συχνές εκστρατείες που έχουν σκοπό την ενημέρωση και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και την κινητοποίηση των γυναικών για συχνές προληπτικές εξετάσεις. Επίσης, στις εκστρατείες αυτές υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί-ογκολόγοι που εξετάζουν τις γυναίκες, ενώ στηρίζουμε οικονομικά και ψυχολογικά τις γυναίκες που δεν έχουν τη δυνατότητα εξόδων της νόσου. 

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου γίνεται φεστιβάλ χορού με πολλά είδη, όπως χιπ χόπ, brake dance, oriental, σύγχρονο κ.α. Τα σεμινάρια θα γίνουν στο Capsis Hotel, λόγω του ότι ο μήνας για τον καρκίνο του μαστού είναι Οκτώβριος. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα από αυτό το φεστιβάλ στον Στόχο-πρόληψη. 

Ακόμη, την Κυριακή στις 8:30 η ώρα στο θέατρο Αστόρια γίνεται ένα σόου χορού με καθηγητές και χορογράφους από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα. Χορεύουν για καλό σκοπό,καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Στόχο-Πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα από δράσεις που γίνονται όπως αυτό το φεστιβάλ διατίθενται για την υλοποίηση περιπτέρων, δωρεάν εξετάσεις και ενημερώσεις.    

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook