Στην εκπομπή «Αλήθεις με τη Ζήνα» φιλοξενήθηκε η αγαπητή Ηρακλειώτισσα δημοσιογράφος Κατερίνα Μποτζάκη.

Η πρώην δημοσιογράφος του Star μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση περιγράφει την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από δυο χρόνια.

«Το Νοέμβριο του 2014 όταν στα καλά καθούμενα υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Δούλευα το πρωί και είχα κάποιες ενοχλήσεις στο μάτι, δεν έδωσα στην αρχή σημασία, όμως μετά άρχισε να με ενοχλεί ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο έναν οφθαλμίατρο στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάω και να μου πει τι συμβαίνει! Όταν πήγα στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωσα ένα κάψιμο στο κεφάλι. Ήμουν σίγουρη ότι τελείωσα. Δηλαδή όταν πήγα να καθίσω στην πολυθρόνα, κατάλαβα ότι πεθαίνω! Τότε ο γιατρός που είχα ραντεβού και δεν πήγα ανησύχησε και πήρε τηλέφωνο κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον άνδρα μου. Όταν ήρθε στο σπίτι με βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!», είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της, την οποία «έχασε» από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

«Την μάμα μου την έχασα από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ μπήκα στο χειρουργείο στις 13 Νοεμβρίου, χειρουργήθηκα στις 13:00 το μεσημέρι, νοσηλεύτηκα στον 13ο όροφο, στο δωμάτιο 1313, δεν είμαι προληπτικός άνθρωπος, δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι τυχαίο!» είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

 

Πηγή: creteplus.gr