Αναστάτωση και ένταση υπήρξε λίγο μετά την 1:00 πμ στην πλατεία Μητροπόλεως, όταν ένας νεαρός δέχτηκε επίθεση απο ομάδα ατόμων, ενώ άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες.

Μάλιστα ο ένας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό που φαίνεται να συνδέεται με τα επεισόδια τα οποία έγιναν μπροστά απο το Δημαρχείο Ρεθύμνου τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύει ο ιστότοπος mpalothia.net ως εξής:

Ρέθυμνο: Επίθεση φασιστών – Ένας τραυματίας

Από τηλεφωνική ενημέρωση

1:15 Μόλις έγινε επίθεση από φασίστες στο Ρέθυμνο. Περίπου 15 φασίστες επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα παιδί που βρισκόταν στην πλατεία της Μητρόπολης στην παλιά πόλη.

Δεν είναι γνωστή η κατάσταση του αλλά μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Θα υπάρχει σε λίγο περισσότερη ενημέρωση ενημέρωση

1:42 Νεώτερη ενημέρωση: Πιθανόν να είναι 2 τραυματίες ο ένας πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι φασίστες έφυγαν προς τις περιοχές της Καλλιθέας και Περιβολίων.

2:16 Συνολικά οι τραυματίες είναι 2, ο ένας πιο σοβαρά καθώς μεταφέρθηκε στο νοσκομομείο που του έγιναν πολλά ράμματα. Η επίθεση έγινε στις μια παρά, στην πλατεία της Μητρόπολης. 

Η επίθεση ήταν οργανωμένοι και ήταν 15 φασίστες όπου κάποιοι από αυτούς αναγνωρίστηκαν από τον κόσμο αλλά έχουν γίνει άφαντοι από ολόκληρη την πόλη. 

Ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αντιφασιστών (πάνω από 100) παρά την περασμένη ώρα.