Στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευαισθησίας της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ) και με στόχο τη σωστή ενημέρωση του κοινού σε θέματα διατροφής, το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της ΕΔΔΕ, ως επίσημος φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών Διαιτολόγων - Διατροφολόγων, διοργανώνει τη 2η Παγκρήτια Ημερίδα Διατροφής .ε τίτλο: "Από την Διατροφή της Μαμάς, στην Διατροφή του Μωρού", την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Η θεματολογία των ομιλιών θα ποικίλει (Διατροφή, Υγεία, Ψυχολογία, Άσκηση) και θα πλαιισιώνει τις περιόδους της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, του αποθηλασμού, αλλά και τα πρώτα στάδια της Βρεφικής Διατροφής, με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες για το κάθε θέμα που θα αναπτυχθεί (Διαιτολόγοι, Ψυχολόγος, Γυναικολόγος, Ενδοκρινολόγος, Σύμβουλος Θηλασμού, Μαία, Γυμνάστρια).

Παράλληλα με τις ομιλίες αλλά και στα διαλείμματα τα παιδιά και οι γονείςθα μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες (λιπομετρήσεις, διατροφικά παιχνίδια, διαδραστικά παιχνίδαια από παιδαγωγούς κ.α.), να παρακολουθήσουν διάφορες επιδείξεις αλλά και να επισκεφθούν τους εκθέτες.

Οι εγγραφες θα ξεκινήσουν από τις 9:30 π.μ. με την εγγραφή θα παραλαμβάνετε και μια τσάντα με το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και όλο το έντυπο υλικό.

Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και θα ολοκληρωθούν στις 17:00.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.