Οικογενειακό δίτερμα αντί για φιλικό με τον ΟΦΗ περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά, που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Το προγραμματισμένο φιλικό με τον ΟΦΗ δεν πραγματοποιήθηκε, αφού με βάση όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΧ η ομάδα του Ηρακλείου ενημέρωσε ότι λόγω προβλήματος στο λεωφορείο που θα μετέφερε την αποστολή δεν μπορούσε να μεταβεί στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τον ΑΟΧ:

Παράταση παίρνει όπως ολα δείχνουν η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Χ. με την αντίστοιχη του Ο.Φ.Η. στα Χανιά.

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος στη 13:30 στο γήπεδο στις Μουρνιές αναβλήθηκε, καθώς υπέστη ζημιά, το λεωφορείο που θα έφερνε τα κορίτσια του Ο.Φ.Η. στην πόλη μας.

Η ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου στη διοίκηση του ερασιτέχνη του Α.Ο.Χ. έγινε έστω και καθυστερημένα και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να ορίσουν νέα ημερομηνία τις επόμενες ημέρες.

Τα κορίτσια του Α.Ο.Χ. πάντως, δεν έχασαν την ευκαιρία για παιχνίδι, αφού χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν “οικογενειακό” διπλό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook