Μετά την ανακοίνωση του ΟΦΗ, για το φιλικό με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια, ήρθε κι η ενημέρωση των “μπλε”, που αναφέρουν ότι έχουν το προφορικό “ΟΚ” του Δήμου Χανίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΟΧ που έχει τίτλο «Δήμου… θέλοντος» η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει την επίσημη απάντηση του Δήμου Χανίων, από τον οποίο υπάρχει η προφορική διαβεβαίωση ότι το ματς θα γίνει στα Περιβόλια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, με κάθε επιφύλαξη, ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, ο Α.Ο.Χ. έχει κάνει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει την (ΕΠΙΣΗΜΗ) απάντηση του Δήμου Χανίων, οι άνθρωποι του οποίου τον διοικούν, μας διαβεβαίωσαν (ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ), ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Θεωρητικά αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, η τυπική (θετική) απάντηση του Δήμου και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος συνεχίστηκε κανονικά σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου των Περιβολίων και το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Μάρκο Ζόρο, Νίκος Γκεμίσης, Νίκος Κοζάκης και Μανώλης Κρασουδάκης συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook