Δυο από τους 4 αθλητές του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ προκρίθηκαν στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων 2016 στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ολυμπιακό στάδιο των άνω Λιοσίων, ύστερα απο 2 δυναμικούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των -61κ. Ο Κατσούλης Στράτος προκρίθηκε με 2 νίκες 12-0 και 14-1, ο Αλυγιζάκης Σπύρος στην κατηγορία των -37κ. με 13-0 και 3-0, ενώ η Τζανίδη Μαρία αποκλείστηκε στον 1ο αγώνα στον χρυσό πόντο (κανονικό σκορ 4-4), όπως και η Μπουρδαντωνάκη Γεωργία με 1-0.

Ο προπονητής του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε πως «ήταν μια σπουδαία επιτυχία για τους αθλητές της Κρήτης, καθώς η πρόκριση και μόνο στα τελικά του πανελληνίου είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση.Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν διότι έχουν προσπαθήσει και ιδρώσει πάρα πολύ. Ραντεβού στη Χαλκίδα τον Νοέμβριο στα τελικά, με τους 16 καλύτερους ανα κατηγορία.»

Να επισημάνουμε πως στο πανελλήνιο συμμετέχουν μαζί όλα τα παιδιά από 12 – 14 ετών χωρισμένα σε 10 κατηγορίες παίδων και 10 κορασίδων, και οι συμμετοχές έφτασαν στα 550 άτομα σχεδόν, ενώ άλλα 450 ήταν στην αντίστοιχη πρόκριση της Βορείου Ελλάδος (στο Ταεκβοντό υπάρχουν 2 ενώσεις «ΕΤΑΝΕ-ΕΤΑΒΕ» που χωρίζονται τα σωματεία.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook