Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Κισσαμικού για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, που θα γίνει στο Μάλεμε.

Οι Σταθάκης, Μαρτίνεθ και Σελινιωτάκης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων ακολούθησαν οι Κίκε, Αντωνιάδης.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Στη… βάση της επέστρεψε η ομάδα μας το βράδυ της Κυριακής (16/10) μετά το ταξίδι στην όμορφη Σαντορίνη για το φιλικό με τον Πανθηραϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, που όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μάλεμε.

Η προετοιμασία για τη σημαντική αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, αφού δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Σταθάκης (δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το φιλικό με τον Πλατανιά), Μάριο Μαρτίνεθ (θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 1-2 ημέρες) και Σελινιωτάκης (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κίκε, Αντωνιάδης.

Την Τρίτη (18/10) η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλή προπόνηση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook