Το γρήγορο γκολ του Πάρντο και το… φοβισμένο ξεκίνημα του Πλατανιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φτάσει ο Ολυμπιακός χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην επικράτηση με 3-0, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό μέχρι τώρα.

Μόλις στο 5’ από ωραία συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού, σέντρα του Μπουχαλάκη και κεφαλιά-πάσα του Ελαμπντελαουί, ο Πάρντο με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 20’ ο Καρντόσο πήγε να… κρεμάσει από μακρινή απόσταση τον Κοκκαλά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Χανιώτη γκολκίπερ, που επενέβη θετικά στο 24’ σε κεφαλιά του Σιόβα, μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεζ. Στο 37’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Λεάλι να αποκρούει το σουτ του Ντίνα.
Στο 42’ από λάθος του Ντεβέσα ο Καρντόσο έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά στο σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε. Στο 55’ ο Κοκκαλάς μπλόκαρε την κεφαλιά του Βιάνα μετά το κόρνερ του Ντομίνγκεζ, αλλά στη συνέχεια σε σύντομο χρονικό διάστημα οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ.

Στο 66’ από ωραία σέντρα του Σιόβα ο Πάρντο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 68’ ο Ελαμπντελαουί από μπαλιά του Μπουχαλάκη με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο 76’ ο Μπουχαλάκης βρήκε ωραία τον Ντομίνγκεζ, που έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας) – Μπέτσογλου (Κοριθνίας)
4ος διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς (18′), Γιορέντε (71′)

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό (76′ Ανδρούτσος), Πάρντο, Ντομίνγκες, Μάριν (65′ Μανθάτης), Καρντόσο

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83′ Μουνάφο), Ντίνας (71′ Βάντερσον), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67′ Τσουράκης), Ντιλαβέρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook