Ούτε στη Σαντορίνη κατάφερε να… σηκώσει κεφάλι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που παίζοντας πάλι με πολλές βασικές απουσίες ηττήθηκε από τον Πανθηραϊκό με 3-0, για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη… αγνοεί τη νίκη από τις 11 Σεπτεμβρίου και το 2-0 της πρεμιέρας απέναντι στον Ιάλυσο. Στην αναμέτρηση της Σαντορίνης όμως είχε αρκετές φάσεις για να πετύχει κάτι καλύτερο και δέχθηκε τα δύο από τα τρία γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Το ΙΝΚΑ είχε την πρώτη καλή στιγμή με το φάουλ του Ντεντάκη που κατέληξε άουτ στο 5′ αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 18′ όταν ο Λούκα αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λαζαρίδης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους προς το τέλος του ημιχρόνου και έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 37′ αλλά ο Πουρής απέκρουσε το πλασέ του Βεστάκη.

Στο 64′ το ΙΝΚΑ είχε νέα καλή στιγμή αλλά η προσπάθεια του Γιακουμάκη κατέληξε άουτ, ενώ στο 71′ ο άλλοτε παίκτης της ΑΕ Χανίων Καλαγκάνης έσωσε την εστία των γηπεδούχων. Στο 77′ το ΙΝΚΑ είχε τη πιο σημαντική φάση για την ισοφάριση με το σουτ του Παπαθανασίου που κατέληξε για λίγο εκτός εστίας. Ο “Παπ” είχε νέο σουτ στο 80′ που πάλι έφυγε εκτός εστίας.

Τελικά ο Πανθηραϊκός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τα γκολ των Μωραΐτη (88′) και Περιάλη (90+1′).

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης (5′ λ.τρ. Λούκας), Μπακάλης, Φύτρος, Λαζαρίδης (65′ Πόνσε), Περιάλης, Ζώνας (67′ Μωραϊτης), Παπίτσας.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Σφακιωτάκης (87′ Τσίτας), Σάμπα (60′ Γωνιωτάκης), Καρβουνιάρης, Γιακουμάκης (65′ Παπαθανασίου), Κομπογεννητάκης, Ζντράβκοβιτς, Παληγεώργος, Δρακάκης, Βεστάκης, Ντεντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook