Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της θερινής σεζόν, ο Διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων / Κ.Λ.Ηρακλείου  Ανθ/ρχος Λ.Σ. Μενέλαος Δαφέρμος, απευθύνει ένα εγκάρδιο δημόσιο “ευχαριστώ” προς όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Α΄Λιμενικού τμήματος και σε όσους συνέβαλαν ώστε η καλοκαιρινή και τουριστική περίοδος να κυλήσει ομαλά.

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριό του:

“Μέσω της δυνατότητας που μου δίνει ο χώρος του διαδικτύου θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , απο αυτόν εδώ το χώρο, ΔΗΜΟΣΙΑ, προς τους συναδέλφους και συνεργάτες μου στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων, ενόψει του επίσημου κλεισίματος θερινής τουριστικής περιόδου. Είναι το ελάχιστο, νομίζω, που μπορώ να κάνω για την προσπαθεια που κατέβαλαν όλους αυτούς τους μήνες. Πολλές ώρες μαζί, καθημερινά.

Εντυπωσιακή αύξηση της δραστηριότητας (σε μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περιοχή για όσους γνωρίζουν) , όχι απαραίτητα σε αστυνομικής καθαρά φύσεως καθήκοντα (παραβάσεις) αλλά σε κάθε μορφή δραστηριότητας. Προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος με συνεχείς δράσεις με ουσιαστικά και παράλληλα ενυπωσιακά αποτελέσματα, όπως ο πρόσφατος καθαρισμός μιας λιμενολεκάνης εκ των τεσσάρων που υπάρχουν στο Α/Κ Καταφύγιο Παντάνασσας, συνεχείς ελέγχους σε περιοχές αρμοδιότητας μας κυρίως σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο ( θμα, ν/γ, τ/χ , αλιεία , κλπ..).

Σε 3-4 περιστατικά μικρής έκτασης – μικρής εμβέλειας έδωσε δυναμικό “παρών” και το πλήρωμα του Π.Λ.Σ. 745 , παρά τις μικρές δυνατότητες του συγκεκριμένου σκάφους , πράγμα το οποίο σήμαινε οτι αποφύγαμε κάποιες άσκοπες κινήσεις του Π.Λ.Σ. 119 Κ.Λ.Ηρακλείου , συμβάλλοντας λίγο ακόμα καλύτερα στην αύξηση δυνατότητας επέμβασης επιχειρησιακών μέσων για το Κ.Λ. Ηρακλείου . Τα αποτελέσματα ήταν και είναι ΑΚΡΩΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ . Όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο, για την Υπηρεσία μας , για την περιοχή μας .

Ενα μεγάλο ευχαριστώ να απευθύνω και στους παντός είδους επαγγελματίες (των περιοχών αρμοδιότητάς μας) που δραστηριοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο, για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, τη στιγμή που δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ  ΠΝΙΓΜΟΥ, κάτι το οποίο σημαίνει αυτόματα και την αγαστή συνεργασία που υπήρχε αλλά και την συννενόηση – κατανόηση εκατέρωθεν στα πάντα . 

Η  προσπάθεια  θα συνεχιστεί, με ακόμα περισσότερο ζήλο και τον Χειμώνα, ώστε η νέα θερινή περίοδος να μας βρει πανέτοιμους για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν . 

Να ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου σε όλες και όλους, καλό χειμώνα να έχουμε με υγεία . 

Ο  Διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων / Κ.Λ.Ηρακλείου  Ανθ/ρχος Λ.Σ. Δαφέρμος Μενέλαος”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook