Τελευταία ενημέρωση 22:03

Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησαν το απόγευμα οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, στην πόλη των Χανίων συνέλαβαν δύο άτομα, έναν αλλοδαπό και έναν Έλληνα, οι οποίοι κατηγορούνται για 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης αστυνομικοί στις Βουκολιές συνέλαβαν δύο ακόμη άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για διαρρήξεις και μάλιστα για την διάρρηξη της εκκλησίας στην Μαραθοκεφάλα.

Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο διαρρήκτες αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (01.11.2016) στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δεκαοχτώ (18) υποθέσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην πόλη των Χανίων.

Εντοπίστηκαν, σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν, στα όρια της αυτόφωτης διαδικασίας, 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας και 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.08.2016  έως και 31.10.2016, είχαν διαπράξει συνολικά δεκαοχτώ (18) κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Χανίων.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάμερες, φωτογραφική μηχανή, ipad, ipod, tablet) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα διαρρηκτικά εργαλείο και κινητό τηλέφωνο. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook