Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου  καλεί τους υπαλλήλους στην έκτακτη  Γενική Συνέλευση του σωματείου 
την Κυριακή  13 Νοεμβρίου  2016, στις 10:00πμ στο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της:

“Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τον καθένα ξεχωριστά να έρθει να συζητήσουμε, να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας για την 4η συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ,  αλλά και να οργανώσουμε τη δουλειά μας για την απεργία στις 8 του Δεκέμβρη.

Μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε κανένας εργαζόμενος να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε την πραγματικότητα που μας ετοιμάζουν. Η οργάνωσή μας είναι το όπλο μας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε! Να δυναμώσουμε το σωματείο μας, τις σωματειακές επιτροπές σε κάθε επιχείρηση και τις συνοικίες. Χρειαζόμαστε το δικό μας σχέδιο! Όχι μόνο για να αποκρούσουμε τη νέα επίθεση, αλλά και για να διεκδικήσουμε τις τεράστιες απώλειες που είχαμε τα τελευταία χρόνια!

Διεκδικούμε την κάλυψη των απωλειών μας, όλα όσα μας έκλεψαν, μας αφαίρεσαν, όλα όσα είναι δικαίωμά μας με βάση τον πλούτο που παράγουμε και τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά, μαχητικά! Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες, στην οργάνωση, στα συνθήματα της πραγματικής ρήξης και ανατροπής. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook