Από το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του Κισσαμικού βρίσκεται στη Φθιώτιδα για το εκτός έδρας ματς της Κυριακή (06/11) με τη Λαμία.

Το απόγευμα η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έκανε προπόνηση στο γήπεδο Αμουρίου, μετά τον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος Καλύβια-Προοδευτική Λάρυμνας (0-1). Στους φιλοξενούμενους αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του Μινωταύρου Δημήτρης Σύρμος που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη της αποστολής του Κισσαμικού, τα οποία γνωρίζει από τη θητεία του στα Χανιά.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση:

Στα Λουτρά Υπάτης έχει καταλύσει από το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της ομάδας μας, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Football League 2016-2017 με αντίπαλο τη Λαμία.

Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο Αμουρίου, στην οποία δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανάμεσα σε ΑΕ Καλυβίων και Προοδευτική Λάρυμνας (0-1).

Στους φιλοξενούμενους αγωνίζεται ο Δημήτρης Σύρμος, με πολυετή παρουσία στον Μινώταυρο Μουρνιών, που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τους οποίους γνωρίζει από τη θητεία του στα Χανιά.