Από το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του Κισσαμικού βρίσκεται στη Φθιώτιδα για το εκτός έδρας ματς της Κυριακή (06/11) με τη Λαμία.

Το απόγευμα η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έκανε προπόνηση στο γήπεδο Αμουρίου, μετά τον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος Καλύβια-Προοδευτική Λάρυμνας (0-1). Στους φιλοξενούμενους αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του Μινωταύρου Δημήτρης Σύρμος που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη της αποστολής του Κισσαμικού, τα οποία γνωρίζει από τη θητεία του στα Χανιά.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση:

Στα Λουτρά Υπάτης έχει καταλύσει από το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της ομάδας μας, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Football League 2016-2017 με αντίπαλο τη Λαμία.

Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο Αμουρίου, στην οποία δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανάμεσα σε ΑΕ Καλυβίων και Προοδευτική Λάρυμνας (0-1).

Στους φιλοξενούμενους αγωνίζεται ο Δημήτρης Σύρμος, με πολυετή παρουσία στον Μινώταυρο Μουρνιών, που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τους οποίους γνωρίζει από τη θητεία του στα Χανιά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook