Με δύο γκολ – δώρο του Γιάννη Δερμιτζάκη, ο μέτριος ΟΦΗ πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και πολύ νωρίς είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο Ηράκλειο μένοντας στο 2-2 με την Καλλονή.

Ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα αλλά καμία να μην αποτελεί έκπληξη. Φουλ επίθεση και 4-2-3-1 από τον τεχνικό του ΟΦΗ με τον Μάνο να αντικαθιστά τον Βουό και τους Μιλοσάβλιεβ, Ράντι στα άκρα. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε να πιέζει από το πρώτο λεπτό και στο πρώτο 20λεπτο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Στην συνέχεια η Καλλονή ισορρόπησε το παιχνίδι ενώ με καλή ανασταλτική λειτουργία δεν επέτρεπε στον ΟΦΗ να γίνεται απειλητικός. Τελικά, στο 38′ ήρθε η λύση από τον Όστοϊτς μετά την σέντρα του Χαντί με τον Σέρβο να κάνει το 1-0.

Αντί το γκολ του Σέρβου να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών του ΟΦΗ, η Καλλονή ήταν εκείνη που βελτίωσε την εικόνα της στην επανάληψη βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Η Καλλονή πήρε μέτρα στο γήπεδο με τον ΟΦΗ να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους που αναθάρρησαν πιέζοντας και προσπαθώντας να βγάλουν φάσεις.

Ο ΟΦΗ έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δερμιτζάκη δέχτηκε το 1-1 όταν ο 24χρονος τερματοφύλακας έκανε τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Φράγκος σε κενή εστία ισοφάρισε. Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί (και πάλι!) με κεφαλιά του Όγκμποε μετά το φάουλ του Χαντί όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τον κατέλαβε ένας πανικός και ένα αδικαιολόγητο άγχος. Η Καλλονή παλικαρίσια βγήκε στην επίθεση και τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο 87′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook