Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Ο Νίκος Νιόπλιας το είχε πει και μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή αλλά φαίνεται ότι οριστικοποιείται η απουσία του Τζίλι Βουό που θα λείψει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο 29χρονος φορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κάνοντας θεραπεία στους προσαγωγούς και πλέον μένει να φανεί αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Αντιθέτως, ο Νίκολα Μίκιτς και ο Κώστας Δάφκος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Δάφκος έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, αλλά κάνει θεραπεία, ενώ οι ενοχλήσεις που είχε ο Μίκιτς στους προσαγωγούς, υποχώρησαν. Οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ελευσίνα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook