Όλες μας έχουμε τα μυστικά ομορφιάς μας. Είναι όμως γεγονός πως οτιδήποτε κάνουμε πριν πέσουμε για ύπνο, είναι πολύ πιο ωφέλιμο από όσα κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μερικές από τις πιο λαμπερές γυναίκες σήμερα, μας είπαν τα δικά τους: 

 1.  Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Leighton Meester, λέει ότι κάθε βράδυ κάνει απαραιτήτως ένα χαλαρωτικό ντους. «Δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσο κουρασμένη νιώθω ή πόσο αργά το βράδυ είναι. Γεμίζω τη μπανιέρα με ζεστό νερό, ανάβω κεριά, βάζω μουσική και χαλαρώνω».

 2.  Η Paris Hilton έχει εμμονή με το νερό. «Πίνω συνέχεια νερό. Αν είσαι συνεχώς ενυδατωμένη, η επιδερμίδα σου λάμπει», τονίζει η διάσημη κληρονόμος.

 3.  Η Αnna Lynne παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της Aquaphor: “Είναι για το δέρμα που είναι σκληρό – κυρίως για τα πόδια – αλλά εγώ το βάζω στο πρόσωπό μου. Όταν ξυπνάς, το δέρμα σου είναι απαλό και ενυδατωμένο». 

4.  Η Jessica Simpson στοχεύει στις οκτώ ώρες ύπνου καθημερινά και σε μια απλή ενυδατική προσώπου, που όμως δεν ξεχνά ποτέ να βάλει κάθε βράδυ.

5.  Η Taylor Swift μπορεί να είναι πολύ μικρή σε ηλικία, παρ’όλα αυτά τονίζει ότι δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρέσει το make up της κάθε βράδυ και να απλώσει την ενυδατική της κρέμα, ο κόσμος να χαλάσει. 

 6.  Η Ashley Green παραδέχεται ότι κοντά στο κρεβάτι της υπάρχει κάτι που μυρίζει λεβάντα. Αρωματικό χώρου, κρέμα σώματος ή λάδι. «Η λεβάντα μυρίζει υπέροχα, ενώ με βοηθάει να χαλαρώσω»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook