Το ότι η Football League είναι ένα πρωτάθλημα που όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι ακόμη και τώρα που ο ΟΦΗ είναι με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λίγκα οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος θα προσπαθούσαν να του βάλουν και άλλα εμπόδια. 
Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης που σκαρφίστηκε την διεξαγωγή των πλέϊ οφ στην Αθήνα και μέσα σε μία εβδομάδα καταστρατηγώντας μέχρι εκεί που δεν πάει την προκήρυξη σχετικά με την διαδικασία των πλέϊ οφ , σκέφτηκε ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία ώστε να μπορέσει η Δόξα Δράμας να κατεβάσει ενδεκάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ. 
Ο κ. Καλογιάννης επικοινώνησε με τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ την Παρασκευή το απόγευμα και τους ζήτησε αν γίνεται να αναβληθεί ο αγώνας με την Δόξα Δράμας που έχει οριστεί να γίνει αύριο στις 8.30 το βράδυ στο γήπεδο της Καλλιθέας λόγω ανωτέρας βίας και από την στιγμή που η Δόξα Δράμας έχει μόλις έξι παίκτες στη διάθεση της για το αυριανό παιχνίδι. 
Κάτι τέτοιο είναι εντελώς παράνομο γιατί από την μία ο ΟΦΗ δεν έχει καμία ευθύνη για το ότι η Δόξα Δράμας κατέβηκε με μόλις 12 παίκτες στην διαδικασία των πλέϊ οφ και στην πορεία με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες από τις κάρτες έμεινε με μόλις έξι παίκτες για το ματς με την κρητική ομάδα. 
Από την άλλη η FIFA έχει δώσει αυστηρά άδεια μέχρι και την 1η Αυγούστου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ και συνάμα το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και άλλη άδεια δεν μπορεί να δοθεί όπως είναι φυσικό αφού θα πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο. 
Η πρόταση του Καλογιάννη μετά και τις απειλές που υπήρξαν από την πλευρά της νομικής υπηρεσίας του ΟΦΗ ότι θα υπάρξει προσφυγή στον Εισαγγελέα για αυτή την πρωτοφανή ενέργεια και κάπου εκεί αυτό το κακόγουστο αστείο έλαβε τέλος με τον πρόεδρο της Football League να υποχωρεί. 
Πλέον θεωρείται σχεδόν απίθανό να διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι στην Καλλιθέα παρά τις προσπάθειες του προέδρου της Δόξας Δράμας για να βρει έστω και την τελευταία στιγμή 5 παίκτες για να παίξει με 11 ποδοσφαιριστές κόντρα στον ΟΦΗ. 
Στη διάθεση του προπονητή της Δόξας Δράμας Μιχάλη Γρηγορίου για το ματς με τον ΟΦΗ μέχρι την Παρασκευή το βράδυ ήταν μόλις έξι παίκτες οι Τοπαλίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός, Τρελλόπουλος, Αμανατίδης και Ρ. Τσιμπλίδης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δόξα Δράμας θα κατέβει κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και θα παρουσιάσει τα ιατρικά δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν πρόβλημα ώστε να μην κινδυνεύσει με περαιτέρω κυρώσεις βάση των όσων προβλέπει ο ΚΑΠ. 
Αν συμβεί αυτό τότε ο ΟΦΗ θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 και χωρίς να κοπιάσει θα είναι και μαθηματικά από αύριο στη Σούπερ Λίγκα. 

Μηνάς Αλμπαντάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook