Ο φετινός Νοέμβρης βρίσκει τη χώρα μας υπό ένα καθεστώς ιδιόμορφης επιτροπείας των δανειστών και τους πολίτες να υπομένουν για 6ο χρόνο τις δυσκολίες των περιοριστικών πολιτικών. Ωστόσο φαίνεται ότι μαζί με τις δυσκολίες για πρώτη φορά αναφαίνεται και η ελπίδα ότι είμαστε στο τέλος μιας επώδυνης διαδρομής. 

Η παρακαταθήκη του Νοέμβρη για δουλειά, μόρφωση και ελευθερίες ασφαλώς δεν μπορεί να ικανοποιηθεί σε συνθήκες ακραίας λιτότητας. Το σημερινό έλλειμμα Δημοκρατίας που κληροδότησαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις βρίσκεται, μαζί με την οικονομία, στο επίκεντρο της μάχης που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νοέμβρης όμως και το αντιδικτατορικό κίνημα μάς θυμίζουν επίσης ότι οι κατακτήσεις δεν μπορούν να γίνουν χωρίς τη δράση του λαϊκού παράγοντα, χωρίς ένα ενεργό και ζωντανό κίνημα νεολαίας. Η συγκυρία θέλει τους νέους και τις νέες της χώρας να συνεχίσουν να στέκονται με το κεφάλι ψηλά και τα οράματα ακέραια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί τα μέλη και τους φίλους του, κάθε νέο και νέα και κάθε δημοκράτη να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου κρατώντας ζεστή τη μνήμη και την ελπίδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook