Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο ΣΦΠ Χανίων, που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Δήμου Μπουρμπάκη έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος απέναντι σε Πανερυθραϊκό και ΟΦΗ, τα οποία τα έχασε στο τάι μπρέικ.

Ο προπονητής του ΣΦΠΧ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές.

Η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου για την αναμέτρηση που θα γίνει στο κλειστό του Μετς.

Η σχετική ενημέρωση του ΣΦΠ Χανίων:

Στην Αθήνα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Α.Ε.Κ. την Κυριακή 20 Νοεμβρίου για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Μετά και τη ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών και τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει η ομάδα μας, η συνέχεια δίνεται αυτό το Σ/Κ στην Αθήνα. Οι άνδρες του σωματείου μας αντιμετωπίζουν τους κιτρινόμαυρους σε ένα ματς που θα κυνηγήσουν το πρώτο τους τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά όπου την επομένη αγωνίζεται στο κλειστό του Μετς όπου έχει οριστεί η έδρα της Α.Ε.Κ.

Ο Δήμος Μπουρμπάκης θα έχει στην διάθεση του όλους τους αθλητές της ομάδας, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο έφορος του τμήματος Ξανθάκης Γιάννης.

*Φωτ. αρχείου Γ. Σταυριανουδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook