Ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα events του τουριστικού κλάδου, το VIP Opening Party του 100% Hotel Show, διοργανώνεται αυτή την Παρασκευή στις 19:00, στο MEC Παιανίας.

Στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show, οι επισκέπτες του VIP Opening Party θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν διακεκριμένους επαγγελματίες της αγοράς και να κάνουν Networking σε ένα χαλαρό αλλά άκρως επαγγελματικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, η συνεργασία με το Caipi One των Premium Brands, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν μοναδικά Cocktails, τα οποία αποτελούν τη νέα πρόταση στον ξενοδοχειακό κλάδο, αφού έχουν εύκολη παρασκευή και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Πριν το VIP Opening Party by Caipi One, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των 100% Hotel Design Awards, στην αίθουσα των Hotelier Workshops.

Επίσημοι χορηγοί του VIP Opening Party είναι η εταιρεία διανομής ποτών Premium Brands και η εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Noisis.

Το 100% Hotel Show θα λειτουργεί κανονικά από τις 17:00, με διάφορους εκθέτες να διοργανώνουν αυτόνομα micro events στα περίπτερά τους, ενισχύοντας έτσι τον networking χαρακτήρα της πρώτης ημέρας της έκθεσης.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...