Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο αποτρόπαιος τρόπος με τον οποίο κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας προκάλεσε τον θάνατο επτά ανυπεράσπιστων κουταβιών στο κέντρο της Βέροιας, καίγοντάς τα ζωντανά μέσα σε έναν αγωγό όπου τα είχε φυλακίσει!

Ο απάνθρωπος δράστης σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, έκλεισε τα άτυχα νεογέννητα μέσα σε έναν αγωγό νερού στην περιοχή «Παπάκια» και έβαλε φωτιά στην είσοδό του χρησιμοποιώντας εύφλεκτα υλικά. Τα ουρλιαχτά πόνου και αγωνίας των δύστυχων κουταβιών, δεν τον συγκίνησαν και τα άφησε να ξεψυχήσουν μέσα σε φρικτούς πόνους από εγκαύματα ή από ασφυξία!

Κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν την ανατριχιαστική δολοφονία όταν ήταν πια αργά για τα αδύναμα πλάσματα, ενώ ο βάρβαρος δράστης είχε φροντίσει να εξαφανιστεί γνωρίζοντας τι τον περίμενε! Ο σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας ενημέρωσε τον Δήμο Βέροιας και μαζί κατέθεσαν μήνυση στην Αστυνομία, στην οποία έδωσαν σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη του δολοφόνου, έτσι ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook