Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Πλατανιά και η πολυπόθητη νίκη που αναζητούσε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου για να πάρει… μπρος και πάλι ήρθε με εμφατικό τρόπο απέναντι στον Ατρόμητο.

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα από το 68’ και μετά οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο εντυπωσιακό 3-0 κόντρα σε μία ομάδα που ήταν αήττητη εκτός έδρας από τις 11 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη ο Πλατανιάς γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης ακριβώς τρεις μήνες (και 9 παιχνίδια) μετά το 3-2 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις ο Καρυπίδης στο 68’ έστειλε με κεφαλιά, έπειτα από πάσα με τον ίδιο τρόπο του Κάργα, την μπάλα να περάσει –σύμφωνα με τον β’ βοηθό Κωνσταντόπουλο- τη γραμμή του τέρματος ανοίγοντας το σκορ (1-0). Ένα γκολ που έτρεξε και το αφιέρωσε στον Γιώργο Παράσχο, τον οποίο αγκάλιασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης που του έχουν.

Πολύ γρήγορα ήρθε και το 2-0 από τον Γιακουμάκη, που πλάσαρε σωστά από κοντινή απόσταση (70’). Στο 84’ ο νεαρός επιθετικός πέτυχε εκπληκτικό γκολ με γυριστό σουτ, από ιδανική σέντρα του Ντίνα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου)-Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Μπρίτο (42’), Βάντερσον (45’), Κεϊτά (56’), Παπαδόπουλος (62’), Μενδρινός (66’), Λημνιός (67’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22’ λ.τρ. Μενδρινός), Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (67’ Ντίνας), Μανούσος, Γιακουμάκης (85’ Πριντέτα)

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κειτά (59’ Ζησόπουλος), Τόνσο, Μπρίτο (71’ Βασιλείου), Λημνιός (82’ Μπαστακός), Δ. Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook