Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο opening event της Miele Boutique στα Χανιά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Η Miele εδώ και 45 χρόνια στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με συσκευές κορυφαίας τεχνολογίας, μοναδικού design και απίστευτης αντοχής.

Είναι η εταιρεία που φροντίζει όλα όσα αγαπάτε και δίνει αξία στις καθημερινές σας στιγμές.

Η εταιρεία Miele εδώ και λίγες μέρες είναι ακόμα πιο κοντά.

Στις 22 Δεκεμβρίου σε ένα λαμπερό opening event, εγκαινίασε το νέο κατάστημα Miele Boutique στα Χανιά, στην οδό Περίδου 14!

Σε ένα χώρο 100 τ.μ. οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν ολόκληρη τη γκάμα των συσκευών Miele, να θέσουν σε λειτουργία τις συσκευές των ονείρων τους, αλλά και να δοκιμάσουν χριστουγεννιάτικα κεράσματα που η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου μαγείρεψε ζωντανά για όλους.

Πολύ κέφι, εκπλήξεις και πολλές ευχές από όλους τους καλεσμένους συνόδευσαν τη βραδιά και αποτέλεσαν το καλύτερο ξεκίνημα για το νέο κατάστημα.

Το νέο Miele Boutique στην καρδιά των Χανίων, άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη Miele

Στο Miele Boutique, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν όλες τις οικιακές συσκευές Miele, εντοιχιζόμενες ή ελεύθερες (φούρνους, εστίες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια, ψυγειοκαταψύκτες, σκούπες κ.α.), αλλά και λύσεις για επαγγελματίες που αναζητούν την ποιότητα, χωρίς περιορισμούς.

Επίσης, στο κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά αλλά και αναλώσιμα προϊόντα, για κάθε ανάγκη της αγαπημένης σας συσκευής (απορρυπαντικά πιάτων και ρούχων, προϊόντα φροντίδας συσκευών, φίλτρα σκούπας, αξεσουάρ κ.α.).

Επιπλέον σημείο υπεροχής, αποτελεί το εξουσιοδοτημένο service που γίνεται από ειδικούς τεχνικούς με απόλυτη εξειδίκευση στις συσκευές Miele (είτε πρόκειται για απλή συντήρηση, είτε για πιο σύνθετα τεχνικά ζητήματα).

Για τους ανθρώπους της Miele Boutique, η φιλοσοφία τους συνοψίζεται στη φράση «We love to talk» που σημαίνει ότι “είμαστε εδώ, πραγματικά εδώ, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε απαντώντας σε οτιδήποτε, είτε είστε πελάτης μας και θέλετε να ρωτήσετε κάτι για την συσκευή σας ή απλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την οικιακή συσκευή σας”.

MIELE Boutique Χανιά
Περίδου 14, Χανιά
Τηλ.: 28210 86677

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook