Με έντονα καιρικά φαινόμενα  αλλά με  την παρουσία  εκατοντάδων πιστών και με  εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια στο Δήμο Βιάννου .

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε ο Αγιασμός των υδάτων σε όλες τις παραλίες και τα Λιμάνια του Δήμου. Έτσι κατά σειρά τελέσθηκαν αγιασμοί των υδάτων στη παραλία του  Κερατόκαμπου, στον Λιμάνι της Άρβης στις  παραλίες  της Ψαρής Φοράδος και στα Τερστα , ενώ  ολοκληρώθηκαν στο Λιμάνι του Καστρίου όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας. Δεν έλλειψαν και φέτος  και οι τολμηροί  κολυμβητές που αψηφώντας τα παγωμένα νερά του λιβυκού  έπεσαν στην θάλασσα,   τόσο στο λιμάνι της Άρβης όσο και του  Καστρίου  προκειμένου να πιάσουν τον  Σταυρό. 

Ο Δήμαρχος Βιάννου κος Παύλος Μπαριτάκης  παραβρέθηκε στους Αγιασμούς των υδάτων στα λιμάνια  της Άρβης και Καστρίου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά καλή φώτιση δύναμη και υγεία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καθημερινές δυσκολίες της ζωής. Στους αγιασμούς επίσης συμμετείχαν οι  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και εκπρόσωποι  της Αστυνομίας και των φορέων της περιοχής.

 Μετά το πέρας του Αγιασμού  οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των κατά τόπους  περιοχών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα και προσέφεραν κέρασμα σε όλους όσους παραβρέθηκαν.