Κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και βάζοντας στόχους για τη νέα, νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε και να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εσάς που πήρατε μία τόσο σημαντική απόφαση και καταγραφήκατε υποψήφιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών μέσω του Συλλόγου «Ορίζοντα».

Ευχαριστούμε το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων  «Αγ. Γεώργιος» και το Σώμα Σαμαρειτών του ΕΕΣ Χανίων για την αποτελεσματική συνεργασία και σύμπραξη σε έναν τόσο φιλόδοξο και σημαντικό στόχο. Έναν στόχο που μόνο ελπίδα μας γεμίζει για τη ζωή που μπορεί να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Τρία χρόνια δράσης με μία ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών και πάντα με την συμβολή ιδιωτών, σχολικών κοινοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων και συλλόγων της πόλης μας και φυσικά με την απαραίτητη συνεργασία του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του Κέντρου «Χάρισε Ζωή».

Τρία χρόνια με πολλές ενημερωτικές δράσεις, 4.443 καταγραφές υποψήφιων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και 3 συμβατών δοτών που είχαν την τύχη να προσφέρουν ελπίδα και να χαρίσουν μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας… η επίτευξη του αρχικού μας στόχου για τους 10.000 εγγεγραμμένους εθελοντές δότες είναι πλέον πιο κοντά, χάρη στην συγκινητική σας ανταπόκριση, την κοινωνική σας ευαισθησία και την αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε όλους όσους έχετε ήδη μπει στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών και προσκαλούμε τους υπόλοιπους να ενημερωθείτε….

Σκέψου να είσαι εσύ αυτός που θα χαρίσει ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook