Σε ανάληψη ευθύνης για το κάψιμο 2 ΑΤΜ της Eurobank  στα Χανιά, προχώρησε μια ομάδα που αυτοαποκαλείται "θερμοκοιτίδες αντίστασης".

Σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου ανήρτησαν μήνυμα στο οποίο αναφέρουν ότι η πράξη αυτή αποτελούσε απάντηση στη φυλάκιση της Πόλας Ρούπα.

Η ανάρτηση

"Τα ξημερώματα 9/1/2017 πυρπολήσαμε τα 2 ΑΤΜ της τράπεζας Eurobank στο κέντρο των Χανίων. Η κίνηση αυτή ήταν μία άμεση απάντηση στην φυλάκιση της Πόλας Ρούπα και στην προφυλάκιση της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου καθώς επίσης και στην απαγωγή του 6χρονου γιού της Ρούπα και του Μαζιώτη, με εντολή της εισαγγελέως Νικολού. Ο στόχος επιλέχθηκε έχοντας χαραγμένο στη μνήμη μας, το χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα σε υποκατάστημα της Eurobank στην Αργυρούπολη στις 12/5/2009.

Οι προφυλακίσεις συγγενικών/φιλικών προσώπων, ατόμων που έχουν συλληφθεί για αντάρτικο, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στον ελλαδικό χώρο και με αποκορύφωμα την απαγωγή του μικρού Λάμπρου, μας υπενθυμίζει την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας και του αστυνομοδικαστικού συμπλέγματος να κάμψει το ηθικό των αμετανόητων αγωνιστών. Αυτές οι δόλιες πρακτικές, αντί να αποθαρρύνουν τα εν δυνάμει επαναστικά υποκείμενα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να οπλίζουν ακόμα περισσότερο το μίσος τους.

Πρώτοι στόχοι πάντα θα είναι μπάτσοι, δικαστές και πολιτικό προσωπικό

Δύναμη στην Πόλα Ρούπα και στην Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου

Λευτεριά στους φυλακισμένους αγωνιστές

Τίποτα δεν τελείωσε...Ζήτω η επανάσταση!

“θερμοκοιτίδες αντίστασης”