Την έντονη αντιπαράθεση του εκφράζει το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων σχετικά με την επίθεση εργοδότη σε εργαζόμενη γυναίκα στην επιχείρηση.

"Την έντονη οργή μας, δημιουργεί το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα επίθεσης και ξυλοδαρμού σε εργαζόμενους και σε εκπροσώπους εργαζομένων συνδικαλιστές, καταδεικνύοντας τον εργασιακό Μεσαίωνα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων καταδικάζει το επεισόδιο, με συναδέλφισσα συνδικαλίστρια που εκπροσωπούσε εργαζόμενο σε εργατική διαφορά όπου και δέχτηκε επίθεση – χειροδικία από εργοδότη. Ο εργοδότης είχε κληθεί σε τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί για τη μη καταβολή δώρων και επιδομάτων που και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις επέβαλε στους εργαζόμενους να υπογράψουν ότι τα παρέλαβαν.

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων  θέλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι τέτοια επεισόδια είναι κατάπτυστα και καταδικαστέα.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στην συνάδελφο συνδικαλίστρια και θα αποκρούσουμε κατάλληλα κάθε μορφή βίας που ασκείτε πάνω σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές."