Ο Αντιπεριερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, θα μεταβεί στη Γερμανία από τις 15 έως τις 18 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να παραβρεθεί στην Έκθεση Τουρισμού CMT της Στουτγάρδης.

Ο κ. Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, θα έχει συναντήσεις με τον Γερμανό Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Guido Wolf, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Περιφέρειας Calw, κ. Rolf Berlin, με εκπροσώπους του Αεροδρομίου της Στουτγάρδης, όπως και με άλλους Γερμανούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίες, με σκοπό την προώθηση του τουρισμού και των προϊόντων της περιοχής μας, όπως και την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων. Στην Έκθεση Τουρισμού CMT, θα πραγματοποιηθούν επίσης κύκλοι συζητήσεων με προοπτική την συμμετοχή των Χανίων με ένα περίπτερο στην εν λόγω έκθεση τον επόμενο χρόνο.

Αυτήν την προσπάθεια περαιτέρω διεύρυνσης ευρωπαϊκής, δια-περιερειακής συνεργασίας θα στηρίζει ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Calw της νότιας Γερμανίας, κ. Helmut Riegger, με τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια.