Δυο νεαροί είχαν βάλει στο μάτι ηλικιωμένα άτομα καθώς σύμφωνα με την αστυνομία μέσα σύντομο χρονικό διάστημα είχαν ξαφρίσει έναν 77χρονο και έναν 70χρονο.

Τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (13.12.2016) το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 19 και 20 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, την 12.01.2017 οι συλληφθέντες, αφού παραβίασαν την οικία 70χρονου, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ και χρήματα.

Από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή, ενώ είχαν προβεί, με τον ίδιο τρόπο δράσης, σε ακόμη μία κλοπή από οικία ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού, από την οποία αφαίρεσαν, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και διάφορα αντικείμενα. 

Άμεσα αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.