Το τυπικό κομμάτι της ένταξης του Μανώλη Μπολάκη στον Κισσαμικό ολοκληρώθηκε και η Χανιώτικη ομάδα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του νεαρού ακραίου μπακ, ανακοίνωσε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ.

Παράλληλα εκφράζονται ευχαριστίες στην ιστορική ομάδα της Κρήτης για την παραχώρηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, την οποία χαρακτήρισε καλή και οργανωμένη.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μανώλη Μπολάκη, ευχαριστώντας θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το βιογραφικό του
Ημερομηνία γέννησης: 20 Οκτωβρίου 1994
Θέση: Αμυντικός

Αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ιστορικής ομάδας της Κρήτης πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην πρώτη ομάδα σε επίπεδο Super League τη σεζόν 2014-2015. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος την περασμένη σεζόν όταν και επιτεύχθηκε η άνοδος από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

2014-2015 ΟΦΗ (Super League) 8 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 4 συμμετοχές
2015-2016 ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, πρωταθλητής 4ου ομίλου-άνοδος σε Football League) 21 συμμετοχές
2016-2017(α’) ΟΦΗ (Football League) 1 συμμετοχή

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ήρθα σε μία καλή ομάδα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου και να βοηθηθώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Κισσαμικός έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι οργανωμένη και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

*Ο Μπολάκης επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 44