Στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας, 16.1.2017, τη  μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς τονίζει πως οι αντοχές της κοινωνίας απέναντι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν εξαντληθεί. 

Ο διεθνολόγος και επικοινωνιολόγος Σταύρος Καλεντερίδης κινητοποιεί τον ελληνικό λαό, μέσω του επαναστατικού υπερκομματικού κινήματος ''το Δέλτα'', με στόχο μία άμεση συμμετοχική Δημοκρατία.  

Ο Dr Πυρηνικής Φυσικής Θανάσης Στάβερης προειδοποιεί πως, σύμφωνα με την ΝASA, το φαινόμενο της ηλιακής καταιγίδας απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη.

Τέλος, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου σε συνεργασία με το Timelink.gr, παρουσιάζει την Chief Executive Officer της PepsiCo, Indra Nooyi. Μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο, με τους δικούς της επτά απαράβατους κανόνες επιτυχίας.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.