Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης:

"Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης και οι κάτοικοι της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή των καθώς επίσης και τις μεγάλες ευχαριστίες τους προς την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, η οποία στο πλαίσιο δράσεων ενίσχυσης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον αστικό ιστό του Ηρακλείου, ίδρυσε και ήδη λειτουργεί ένα νέο ιατρείο στην Συνοικία μας, που τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη το είχε αλλά και το ανέμενε. 

Το νέο ιατρείο στεγάζεται στην οδό Γ. Δαφέρμου της Συνοικίας μας, σε χώρο που παραχώρησε το Νομαρχιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ηρακλείου, το οποίο επίσης ευχαριστούμε και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κον Γ. Βιδάκη.

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00 το πρωΐ έως τις 14:00 το μεσημέρι. Αρχικά η εξυπηρέτηση των ασθενών θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας και στο επόμενο διάστημα εφόσον οι ανάγκες το επιβάλλουν θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα κλεισίματος με ραντεβού ή ακόμη και να αυξηθούν οι ημέρες λειτουργίας του.

Υπεύθυνος ιατρός, είναι ο ιατρός Γενικής Ιατρικής κ. Βαρθάλης Διονύσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας ιατρείου: 2810-343004."